Finissage met

DENWOOD

in concert

2 september 18.30U.

Retro - Classics

In de jaren 70 maakte het duo Lester & Denwood het mooie weer binnen de nationale en internationale hitparade. Denwood is na het overlijden van Lester niet blijven stilzitten en blijft verknocht aan het podium. Met een repertoire van meer dan 200 nummers brengt hij een resem songs van Bowie tot Boudewijn de Groot, kortom een live-ervaring vol meezingers en klassiekers.

 


SPOREN VAN VERGANKELIJKHEID

THEATER CONTREPOIDS VZW

16 Augustus 18U.

Een bewegingsperformance met muziek.

... The day After... Een man zoekt zijn weg alsof er niets meer rest. Wat overblijft is stilte en de sporen van beweging die door de tijd gewist worden. Een beklijvende bewegingsperformance binnen het kader van de werken van Patriské. Alles wordt gedragen door de Live-muziek van de kunstenaar die met een intrigerende percussie een soundscape realiseert, die van de stilte een droomwereld maakt.

Choreografie en beweging: Luc Van Nyvelseel

Klank en percussie: Pat Riské

Scenografie: Carmen Van Nyvelseel

Productie: Marijke Windey


Bloed'proces'sessie

Live performance van A. Tinne Vereeck

18 augustus vanaf 14u.

 

Tinne Vereeck schildert in het kader van "World of Rooms" op eenhoogst persoonlijke manier in de intieme ruimte van de "Wagenschuur" in de Douviehoeve. De performance waarbij ze met haar eigen bloed werkt is een afspiegeling van haar leefwereld waarbij ze maar al te graag via haar beelden communiceert met het publiek.


Jérémy MONCHEAUX & Pol BONDUELLE

realiseren live op het Watouplein een kunstwerk.

Vanaf 10u. gaan beide kunstenaars aan het werk.